my blog: 2013 in review

“2013, such an unproductive year in my blogging history. Wish I can write and share more in 2014.”

Tadinya mau nulis gitu, tapi ternyata setelah dicek, pas annual report 2012 juga ekeu nulis kayak gtu. Hahahaha haa haa

Cem mana ini blog makin lama makin ga produktif.
Sibuk bro.
Alesan! :))

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2013 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

The concert hall at the Sydney Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 28,000 times in 2013. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 10 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

my blog: 2012 in review

Thanks wordpress’ helper-monkeys who has working so hard and prepared this annual report for me…, and all of users. :3
Seems like it wasn’t a productive year in my blogging history. Hopefully, I can post more blog post in 2013.
Happy new year! :)

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2012 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

4,329 films were submitted to the 2012 Cannes Film Festival. This blog had 32,000 views in 2012. If each view were a film, this blog would power 7 Film Festivals

Click here to see the complete report.

my blog: 2010 in review

The stats helper monkeys at WordPress.com mulled over how this blog did in 2010, and here’s a high level summary of its overall blog health:

Healthy blog!

The Blog-Health-o-Meter™ reads Wow.

Crunchy numbers

Featured image

A Boeing 747-400 passenger jet can hold 416 passengers. This blog was viewed about 3,000 times in 2010. That’s about 7 full 747s.

In 2010, there were 107 new posts, growing the total archive of this blog to 131 posts. There were 140 pictures uploaded, taking up a total of 29mb. That’s about 3 pictures per week.

The busiest day of the year was October 26th with 48 views. The most popular post that day was pagi yang tidak biasa.

Where did they come from?

The top referring sites in 2010 were twitter.com, en.wordpress.com, aprabaswara.wordpress.com, facebook.com, and amelabong.blogspot.com.

Some visitors came searching, mostly for koala, tata surya, letters to juliet, juice avocado, and avocado juice.

Attractions in 2010

These are the posts and pages that got the most views in 2010.

1

pagi yang tidak biasa October 2010


2

Hello Stranger: lucu, lucu, lucuuu! September 2010


3

Magnum Phenomenon November 2010


4

Dasar Koala! August 2010


5

Latihan Naik Kereta (part 2): Bekasi-Gambir-Monas-Gambir-Bekasi May 2010
1 comment

thanks wordpress who have kindly sent me these 2010 blog review :)

wordpress post a day campaign

Kemarin, saya membaca blog ini: http://dailypost.wordpress.com/

Intinya sih untuk mendorong kita memposting minimal satu dalam sehari. Lumayan banget nih, biar selalu ada yang ngingetin, biar blog ga terbengkalai dalam waktu yang lama. :D

Cara kerjanya cukup mudah, kayak Plinky. Jadi setiap hari dia memberi topik lewat e-mail. Saya sendiri udah punya akun Plinky, tapi suka lupa bukanya. -__-

Cara sign up PostADay ini cukup mudah, yaitu dengan cara:

1. Buat postingan yang menandakan kita ikut berpartisipasi

2. Berikan tag postaday2011 atau postaweek2011 di postingan tersebut

3. Subscribe ke http://dailypost.wordpress.com/

Cukup mudah kan!

Bisa juga follow twitternya: @postaday.

Saya sendiri pengen ikut Post a Day ini walaupun ga subscribe blog nya karena males menuh-menuhin mailbox. Tapi saya tetep follow twitternya, jadi masih ada reminder untuk nge-post tiap hari. :p

horeee, ini postingan pertama di tahun 2011 walaupun telat sehari, haha

Posting blog via Microsoft Word 2007

Tes tes tes…

Yap, ini merupakan postingan blog via Ms. Word 2007.

Lebih enak ga ya?

Hmm pertama-tama sih buka Word, New à New blog post à Create. Abis itu cuma disuruh register blog kita. Masukin URL blog dan password. Cukup mudah.

Lebih lengkapnya liat di sini: http://office.microsoft.com/en-us/word-help/help-with-blogging-in-word-HA010164021.aspx?ver=12&app=winword.exe

Daritadi sih coba posting ke blog document yang udah ada di laptop via Ms. Word 2007 ini, tapi ga berhasil-berhasil. Semoga yang kali ini bisa. :D

another postingan agak ga penting